Byrjunardagf.
31-05-2021
Endadagf.
01-09-2021

Salgsassistent til tankstation

Magn på Færøærne søger eventyrlystne medarbejdere

Vil du opleve et eventyr på Færøerne og møde nogle fantastiske mennesker og samtidig være med til at skabe en livlig butik med glade kunder, som kigger forbi hos os inden de skal videre på farten? Du vil opleve verdens bedste kolleger, få venner for livet og opleve den dejlige omfavnende færøske kultur! Er du en serviceorienteret eventyrlysten holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Magn på Færøerne – her bliver du en del af et spændende miljø hvor alle dage er spændende.

Vi søger

Du har måske erfaring med eller baggrund fra en lignende stilling i detailhandlen, men det er ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du har lyst til at arbejde med service og ved hvad god service kræver af dig. Vi forventer samtidig at du er ansvarsbevidst og sætter en ære i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse på farten ved at være positiv, hjælpsom og fleksibel.

Kort fortalt søger vi en salgsassistent som:

·        Engagerer sig i arbejdsopgaverne

·        Er serviceminded

·        Trives i travle situationer

·        Har viljen og lysten til at hjælpe

OBS! For at søge denne stilling skal du være fyldt 18 år.

Vi tilbyder

Magn tilbyder et spændende arbejdsplads med en afslappet atmosfære og gode kolleger. Du arbejder primært med unge mennesker med forskellige baggrunde.

Denne stilling er timelønnet ansættelse på ca. 32 til 40 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden og hvis du har lyst er der også vagter i nattetimerne. Start vil være hurtigt som muligt.

Vi hjælper dig på plads med at finde et bosted og så godt vi kan med det praktiske.

Om Magn

Magn blev grundlagt i 1925 og der arbejder 155 engagerede medarbejdere. Vi ejer i alt 7 tankstationer på Færøerne. Vi sælger og distribuerer desuden olie til husstande, virksomheder og skibe rundt hele Færøerne og i Nordatlanten.  

 

Har du lyst til et eventyr – så søg stillingen i dag!


Søk starvið

Aftur til listan